The Special… Four

18:56 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και ο Ζοσέ Μουρίνιο το ξέρει πολύ καλά αυτό κι έχει σπάσει πολλά... άσπαστα ρεκόρ.

Ο Μουρίνιο έχει ήδη κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ με 2 διαφορετικές ομάδες (Ίντερ και Πόρτο) και φέτος έφτασε κοντά στον να το διεκδικήσει και με τη Ρεάλ.

Ο Πορτογάλος οδηγεί εκ του ασφαλούς της Ρεάλ Μαδρίτης στον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν φέτος και σε περίπτωση που σηκώσει την κούπα (σχεδόν βέβαιο) θα γίνει ο πρώτος τεχνικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα κατακτήσει πρωτάθλημα σε 4η διαφορετική χώρα!

O Special One κατέκτησε τον τίτλο στην Πορτογαλία τις σεζόν

2002/03 και 2003/04 με την Πόρτο. Σήκωσε επίσης την κούπα στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι τις σεζόν 2004/05 και 2005/06, ενώ οδήγησε και την Ίντερ στην κατάκτηση του Σκουντέτο τις περιόδους 2008/09 και 2009/10.

Ο τεχνικός που ήταν στην 1η θέση της ανάλογης λίστα μαζί με τον Μουρίνιο ως τώρα ήταν ο Λουίς Φαν Γκααλ, που είχε πρωταθλήματα σε Ολλανδία (Άγιαξ), Ισπανία (Μπαρτσελόνα) και Γερμανία (Μπάγερν Μονάχου).

Σε δύο διαφορετικές χώρες, τίτλο έχουν κατακτήσει ο Ελένιο Ερέρα: Ιταλία (Ίντερ) και Ισπανία (Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο) , Φάμπιο Καπέλο: Ιταλία (Μίλαν και Ρόμα) και Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης), Αρσέν Βενγκέρ: Γαλλία (Μαρσέιγ) και Αγγλία (Άρσεναλ), Κάρλο Αντσελότι: Ιταλία (Μίλαν) και Αγγλία (Τσέλσι) και Βούγιαντιν Μποσκόφ: Ιταλία (Σαμπντόρια) και Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα