Περιμένουν το πλάνο στην ΑΕΚ

19:07 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος της σημερινής συνάντησης των δύο εφόρων του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, Κώστα Κωλέττη και Νίκου Τσάπου με τον προπονητή Γιάννη Χαλβατζάρα αποφασίστηκε ο έμπειρος τεχνικός να παραδώσει το πλάνο και τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το Πρωτάθλημα της Α2 είναι αρκετά δυνατό, ειδικά μετά τις νέες συνθήκες και στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να έχει ένα δυναμικό ρόστερ, το οποίο θα μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό και να διεκδικήσει ακόμα και την άνοδό στην μεγάλη κατηγορία.

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» ιθύνοντες ολοκλήρωσαν την συνάντησή τους με τον κ. Χαλβατζάρα μέσα σε καλό κλίμα και του ζήτησαν την έκθεση σχετικά με τα σχέδιά του, ώστε στο επόμενο ραντεβού, που ακόμα δεν έχει οριστεί, να προχωρήσουν την συζήτηση στο θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές από την στιγμή που ο χρόνος δεν πιέζει θα ξανασυναντηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα για να μιλήσουν διεξοδικά για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως η διοίκηση της Ένωσης βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου για τις προπονήσεις, με το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας να έχει δεχτεί την πρώτη κρούση. Ακόμα δεν υπάρχουν νέα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχει τελική απάντηση από τον Δήμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα