Πήρε το «ΟΚ» και φορτσάρει ο Βλάχος

12:17 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον Κωνσταντίνο Βλάχο. Ο καιρός πέρασε, οι 6 δύσκολες μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι έφυγαν και πλέον ο 17χρονος αμυντικός μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής σε αγώνες. Ο Βλάχος πήγε στον Λάκη Νικολάου. Βγήκαν οι απαραίτητες ακτινογραφίες, ο γιατρός της ΑΕΚ τις είδε, βγάζοντας τη διάγνωση ότι το κόκκαλο έδεσε και πλέον μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνες, φορώντας απλά ένα προστατευτικό. Τα ευχάριστα μαντάτα,

χαροποίησαν ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο, ο οποίος ένοιωθε σαν «θηρίο στο κλουβί» όλο αυτό το διάστημα, όπως έλεγαν άνθρωποι που τον ζουν καθημερινά στις προπονήσεις.

Μάλιστα, εφόσον ο Ντανίελ Μπατίστα κρίνει, ο Βλάχος θα μπορεί να παίξει κανονικά στο ντέρμπι της δεύτερης ομάδας με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στην Παιανία. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει σαν τρελός να πατήσει ξανά χορτάρι είτε τώρα με τον Παναθηναϊκό, είτε την επόμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό, βοηθώντας την ομάδα. Πάνω απ' όλα όμως στόχος του είναι να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έβαλντ Λίνεν, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα