Αλέγκρι: Πιο ψηλά στην βαθμολογία

12:08 30/10/2012 - Πηγή: AEK365


Με στόχο την δεύτερη σερί νίκη που θα την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί η Μίλαν κόντρα στην Παλέρμο εκτός έδρας όπως ξεκαθάρισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Μέσα στην έδρα της η Παλέρμο είναι εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Ο Μίκολι και ο Ίλισιτς πρέπει να προσεχτούν για να μην μας κάνουν την ζημιά, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να φροντίζουμε να βγαίνουμε μπροστά για να πετύχουμε γκολ. Απαιτείται αυτοσυγκέντρωση

από όλους, ώστε να έρθει μια ακόμα νίκη που θα μας βοηθήσει να ανέβουμε ψηλότερα στην βαθμολογία, κάτι που πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".
Για τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει η Μίλαν στην απόδοση της, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Η ομάδα είναι νέα, υπάρχουν πολλοί καινούριοι παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν. Πάντως, κάθε φορά δίνουν όσα μπορούν. Η Μίλαν πάντα έπαιξε ανάλογα με τις δυνατότητες και την ποιότητα των παικτών της. Είμαι βέβαιος πως θα βελτιωθεί τόσο η απόδοση μας όσο και η θέση μας στην βαθμολογία".

Keywords
Τυχαία Θέματα