Πήρε αυτό που ήθελε η Νιουκάστλ

22:02 23/8/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΠΛΕΪ ΟΦ - 1ος αγώνας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

Καλή εμφάνιση για τον Ατρόμητο αλλά όχι και ανάλογο αποτέλεσμα καθώς η Νιουκάστλ πήρε ισοπαλία 1-1 και το προβάδισμα για την πρόκριση μετά

από ένα μέτριο παιχνίδι.

Μοιρασμένο το ματς στα πρώτα λεπτά με την Νιουκάστλ να απειλείθ πρώτη όταν στο 21' μετά από τραγικό λάθος του Ιτάνζ η μπάλα πήγε στον Σισέ αλλά ο Φυτανίδης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Επτά λεπτά μετά ο Μπέλιτς έβγαλε για τον Επστάιν και ο Γερμανός με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Ο Ομπερτάν στο 34' είχε ένα καλό σουτ με τον Ατρόμητο να απαντά με τον Σκόνδρα τέσσερα λεπτά μετά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε η ψυχρολουσία καθώς ο Τέιλορ εκτέλεσε εκπληκτικά φάουλ και ισοφάρισε. Πολύ κακό το ματς στο δεύτερο μέρος με την πρώτη φάση να σημειώνεται στο 79' όταν ο Γιαννούλης βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ. Εννέα λεπτά μετά ο Κάμπελ δοκίμασε το πόδι του με τον Ιτάνζ να μπλοκάρει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (86'Καραγκούνης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μπέλιτς (60'Σουμπίνιο), Επστάιν, Κούτσι (60'Καραμάνος).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (Άλαν Πάρντιου): Χάρπερ, Ταβερνιέρ, Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Περτς, Μπικγιριμάνα, Ανίτα, Γκόσλινγκ (64'Αμαλφιτανό), Μαρβό (71'Γκουτιέρες), Ομπερτάν, Σισέ (74'Κάμπελ).

Keywords
Τυχαία Θέματα