Πραντέλι: Φαβορί η Γιουβέντους

21:22 23/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τσέζαρε Πραντέλι παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και σε αυτή δεν μίλησε μόνο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά και για το πρωτάθλημα που αρχίζει το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Σκουάντρα Ατζούρα έδωσε τον τίτλο του φαβορί και έκανε ένα σχόλιο για τις ομάδες που θα ξεκινήσουν με στόχο την κατάκτηση του Scudetto.

Για τη Γιουβέντους: «Για μένα είναι το φαβορί, ξεκινάει στην pole position. Είναι η ομάδα που θα πρέπει να νικήσουν

οι άλλοι. Πρώτον επειδή έρχεται από μια εκπληκτική σεζόν, δεύτερον επειδή ενισχύθηκε κι άλλο και θέλει να επιβεβαιώσει τη δύναμη της στην Ιταλία και να αποδείξει και στην Ευρώπη ότι επέστρεψε».

Για τη Μίλαν: «Οι Ροσονέρι έχουν αλλάξει αρκετά αλλά θα στηριχθούν σε κάποιους παίκτες με ταλέντο που μπορούν να εξελιχθούν, όπως για παράδειγμα ο Ελ Σαραουί. Στη Μίλαν θα δούμε φέτος τη δουλειά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι».

Για την Ιντερ: «Στους Νερατζούρι περιμένουν να δουν την υπερηφάνεια της ομάδας μετά την περσινή άσχημη σεζόν και ελπίζουν στον ενθουσιασμό του Στραματσιόνι. Έκαναν κάποιες καλές κινήσεις βασιζόμενοι στις επιθυμίες του προπονητή τους και αυτό σημαίνει ότι έχουν πλάνο».

Για την Ρόμα: «Περιμένω με ενδιαφέρον να δω την Ρόμα του Ζέμαν καθώς είναι ένας προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και την Φιορεντίνα του Μοντέλα φέτος».

Για τη Νάπολι: «Δεν είναι πλέον άπειρη ομάδα και περιμένω από τη Νάπολι να δείξει νοοτροπία νικητή. Ο Βάλτερ Ματσάρι, άλλωστε, έχει στη διάθεση του τους παίκτες που είχε και πέρυσι και η ομάδα έχει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα