Πήρε άδεια ηλεκτροδότησης η «Αγια-Σοφιά»

08:58 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

Με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου καταπιάνεται η «Ώρα των Σπορ» και με τίλο "Φωτίζεται η «Αγια-Σοφιά»" αποκαλύπτει πως μετά την έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας για την εκσκαφή στο χώρο του οικοπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ εξασφάλισε και το «ΟΚ» της ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) για την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων.

Πρόκειται σίγουρα για άλλη μία απόδειξη ότι το project

προχωράει κανονικά, χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα για το χτίσιμο της «Αγια-Σοφιάς». Πλέον στην «Ένωση» περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουν τα έργα, αφού το πιο σημαντικό έγγραφο που απομένει είναι εκείνο της οικοδομικής άδειας για να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες.

Το «Goal» ασχολείται με την «απελευθέρωση» του Μάνταλου. Με τίτλο «Free Μάνταλος» κάνει λόγο για την φόρμουλα που αναζητεί ο Τραϊανός Δέλλας ώστε ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ να μπορέσει να αποκτήσει πιο ελεύθερο ρόλο στο παιχνίδι του. Η εφημερίδα αναφέρεται επίσης και στην πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να δώσει το «παρών» και στην αναμέτρηση με τα Χανιά στην ομώνυμη πόλη την Παρασκευή.

Τέλος η «SportDay» ασχολείται με τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του γιατρού της ομάδας κ. Άλκη Καλλιακμάνη, στις εργασίες του ιατρικού Συνεδρίου «Muscle Tech Network» κατά το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου. Ο τίτλος της εφημερίδας είναι "Η καινοτόμος ιδέα που «κέρδισε» την Μπάρτσα!".

Keywords
Τυχαία Θέματα