Μανωλάς: Μας πήρε η κατηφόρα

07:43 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο Κώστας Μανωλάς στο "Ολίμπικο" με τη Μπάγερν Μονάχου να διαλύει 7-1 τη Ρόμα και τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να παραδέχεται πως αυτόν και τους συμπαίκτες του, τους πήρε η κατηφόρα.
Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο Κώστας Μανωλάς τόνισε: "Η Μπάγερν Μονάχου είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το έδειξε σήμερα. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Εμείς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Όταν δέχεσαι τόσα γκολ μετά σε παίρνει η κατηφόρα

και συμβαίνει αυτό. Εννοείται πως εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε. Δεν θα τα χάσουμε όλα για μια ήττα έτσι όπως ήρθε. Αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να κοιτάξουμε το πώς θα πάμε πιο καλά. Να κοιτάξουμε το πώς να επανορθώσουμε. Εννοείται πως είμαστε δεμένοι και μια οικογένεια όλοι μαζί. Είμαστε πολύ πικραμένοι από το πώς χάσαμε σήμερα όμως θα πρέπει να πάμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας. Μας στήριξαν πολύ αν και το ματς αυτό δεν πήγε καθόλου καλά. Είναι η δύναμη μας. Τους θέλουμε κοντά μας. Θα τους δώσουμε στη συνέχεια τη χαρά που θέλουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα