Δώνης: Από το τελικό Κυπέλλου με Ολυμπιακό...

07:54 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ είχε τις μεγάλες ευκαιρίες αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν αυτή που κέρδισε 1-0 μέσα στο "ΓΣΠ" με τον Γιώργο Δώνη να θεωρεί άδικο το τελικό αποτέλεσμα και να σημειώνει πως έχει να στεναχωρηθεί τόσο πολύ από τον χαμένο τελικό Κυπέλλου του Ατρομήτου κόντρα στον Ολυμπιακό.
Σε δηλώσεις του στη NOVA,

ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, τόνισε: "Δεν πρέπει να μιλάμε για τύχη. Δεν έχω πιστέψει ποτέ στη τύχη. Όταν φτιάχνεις τόσες ευκαιρίες και τους φέρνεις σε τόσο δύσκολη θέση όμως δεν σκοράρεις ακόμη και με μια φάση, μια κόντρα μπορεί να το πληρώσεις. Παίξαμε σωστά και όπως παίζαμε πιστέψαμε ότι είχαμε το προβάδισμα για τη νίκη όμως στο τέλος το πληρώσαμε.
Το κυνηγούσαμε το γκολ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Ο Μοράις προερχόταν από τραυματισμό, έδωσε ό,τι είχε και αντικαταστάθηκε. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και φτιάξαμε φάσεις. Ο αντίπαλος μας απείλησε λίγες φορές όμως σε μια φάση που χάσαμε την μπάλα στο κέντρο έγινε το κακό.
Είχα καιρό να στεναχωρηθώ τόσο σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θυμάμαι από το ματς Κυπέλλου στον τελικό με τον Ολυμπιακό έχω να νιώσω έτσι. Είμαστε ικανοποιημένοι για αυτά που κάναμε στο γήπεδο όμως αυτό που μένει στο τέλος είναι ο νικητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα