«Πιο καθοριστικός ο Πίρλο από Ιμπραΐμοβιτς»

08:36 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στο ντέρμπι του Μιλάνου η Γιουβέντους θα μπορεί να υπολογίζει στον Αντρέα Πίρλο σε αντίθεση με την Μίλαν που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ωστόσο να υποστηρίζει πως ο έμπειρος μέσος είναι πιο καθοριστικός την εφετινή σεζόν από τον Σουηδό επιθετικό.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "La Stampa", ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους τόνισε: "Αυτή την σεζόν, ο Πίρλο έχει υπάρξει πιο καθοριστικός από τον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Ιμπραΐμοβιτς

σίγουρα έχει διατηρήσει την οξύτητα του βοηθώντας την Μίλαν να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο με την περσινή σεζόν. Ο Πίρλο έχει φέρει σε ισορροπία το κενό ανάμεσα στην Μίλαν και την Γιουβέντους. Δεν νομίζω όμως πως ο Πίρλο ήταν ένα δώρο που μας έκανε η Μίλαν. Ήθελε να έρθει εδώ και να αναζητήσει μια νέα πρόκληση".
Όσο για το ντέρμπι του Μιλάνου και αν το αποτέλεσμα του κρίνει τον πρωταθλητή, ο Μπουφόν δήλωσε: "Είναι πολύ νωρίς, αν κερδίσουμε δεν νομίζω πως θα είμαστε κοντά στο Σκουντέτο. Το ίδιο ισχύει και για την Μίλαν αν χάσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα