Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση ΝΟΒ και Ολυμπιακός

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός θα τα δώσουν… όλα στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 7 μ.μ., προκειμένου να ελπίζουν σε πρόκριση για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα τα βλέμματα του ελληνικού πόλο θα συγκεντρωθούν σήμερα στο κολυμβητήριο της σχολής Ευελπίδων, όπου η Βουλιαγμένη υποδέχεται στις 7 μ.μ. τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι δίχως… αύριο.

Η Βουλιαγμένη

θα προσπαθήσει να πάρει διαφορά μεγαλύτερης των 4 τερμάτων για να εξακολουθήσει να ελπίζει στην περίπτωση που ηττηθεί η Μπούντβα από την Ριέκα και υπάρξει τριπλή ισοβαθμία (Βουλιαγμένη, Μπούντβα, Ολυμπιακός).

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, αν πάρει τη νίκη προκρίνεται ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα σε Μπούντβα και Ολυμπιακό.

Χ. Αφρουδάκης: «Τίποτα δεν είναι απίθανο»

«Είναι ένα παιχνίδι με μία γνωστή ομάδα για εμάς. Έχουμε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό δύο φορές φέτος, μία στο πρωτάθλημα και μία στην Ευρώπη και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρεθούμε οι δύο ομάδες. Η πρόκριση δεν είναι καθόλου εύκολη και το γνωρίζουμε αυτό», δήλωσε ο έμπειρος περιφερειακός της Βουλιαγμένης στο Onsports.

Και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πρώτος στόχος μας είναι να κερδίσουμε και κατά τη διάρκεια να αμβλύνουμε τη διαφορά, που θα είναι το ιδανικό για εμάς».

Β. Δελακάς: «Μόνο νίκη για να είμαστε σίγουροι»

Πεπεισμένοι για τη νίκη είναι στον Ολυμπιακό, αφού με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» προκρίνονται ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα Μπούντβα – Ριέκα. Αυτό άλλωστε επισήμανε στο Onsports και ο πολίστας των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Δελακάς. «Ακούγονται διάφορα περί αποτελέσματος και διαφοράς τερμάτων, αλλά εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη ώστε να είμαστε σίγουροι και καλυμμένοι ανεξαρτήτου αποτελέσματος που θα φέρει η Μπούντβα», δήλωσε ο αμυντικός της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

Όσον αφορά στις τελευταίες οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου, ο Βαγγέλης Δελακάς είπε: «Ο κόουτς μας είπε πως όλα στηρίζονται στην άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε αυτά που λέει. Το ματς είναι ιδιαίτερο, είναι εκτός έδρας και η Βουλιαγμένη λογικά θα παίξει διαφορετικά από τον τρόπο που την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα για να πάρει τη διαφορά. Λογικά θα παίξει πιο επιθετικό πόλο».

Στο μεταξύ, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήγε χθες στο κολυμβητήριο της σχολής Ευελπίδων, καθώς ελάχιστοι είναι οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα