«Πιο ισορροπημένοι με τρεις πίσω»

15:23 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Βερόνα κόντρα στην Κιέβο, η Ίντερ αγωνίστηκε με τρεις παίκτες στο κέντρο της άμυνας με τον Αντρέα Στραματσιόνι να υποστηρίζει πως η ομάδα του είναι πιο ισορροπημένη με αυτόν τον τρόπο με τον οποίο ήρθε και η νίκη με 2-0.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Πιστεύω πως αυτό είναι το σύστημα που μας ταιριάζει. Με τρεις πίσω μπορούμε να είμαστε πιο ισορροπημένοι. Ρισκάρουμε λιγότερο, ενώ έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε πολλούς από τους ταλαντούχους μέσους και επιθετικούς που έχουμε. Χρειάζεται ασφαλώς να δουλέψουμε περισσότερο και

να τελειοποιήσουμε το νέο σύστημα, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές".
Για την αντίδραση της Ίντερ μετά την εντός έδρας ήττα από την Σιένα, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Ήμασταν υποχρεωμένοι να νικήσουμε. Μια ήττα απρόσμενη, όπως αυτή με την Σιένα, δεν μπορεί να γίνει εύκολα αποδεκτή. Όλοι οι παίκτες ήθελαν να απαντήσουν άμεσα και στο ματς με την Κιέβο αυτό φάνηκε. Θεωρώ πως αξίζαμε την νίκη και την πήραμε δίκαια. Αυτό που μένει είναι να ξεκινήσουμε να νικάμε και στην έδρα μας. Από το επόμενο ματς με την Φιορεντίνα, ελπίζω να αλλάξουμε ρότα και να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και στο σπίτι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα