«Θα έφερνα πίσω τον Ζαγοράκη»

15:13 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πρέπει να γυρίσει... χθες στον ΠΑΟΚ υποστήριξε ο Λεωνίδας Βελής ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα χρειάζεται τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ. Όσο γιατί αποχώρησε ο ίδιος, αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα πως οι παίκτες θα ήταν απλήρωτοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βελή στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis":
- Για τους λόγους που είχε αποχωρήσει ο ίδιος: «Το λιγότερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να μειώσουμε το κόστος. Προτίμησα να φύγω από το να δώσω αφορμή να πει κάτι ο

κόσμος για μένα. Δε μπορούσα συμβιβαστώ με το ότι οι παίκτες ήταν απλήρωτοι. Για να μην πω όλοι, υπήρχαν κάποιοι. Κάτι που δε μπορώ να κατανοήσω. Οι πρώτοι που πρέπει να πληρώνονται είναι αυτοί. Από τη μία έχουμε να κάνουμε με απλήρωτο προσωπικό, όπως οι παίκτες και από την άλλη έχουμε να κάνουμε με ένα προσωπικό που ήθελε να πηγαίνει στο εξωτερικό για να δει τον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση έπρεπε να καταλάβει ότι έπρεπε να περιοριστούν τα έσοδα. Κατά την άποψή μου, μόνο ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε το δικαίωμα να ταξιδέψει με αυτές τις οικονομικές αδυναμίες που είχε ο ΠΑΟΚ. Κανένας άλλος!»
- Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: «Δε μπορώ να πάρω θέση. Μπορώ να μιλήσω για το διοικητικό κομμάτι. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο που ήρθε, να δούμε τι ρόλο παίζει, τι σκέπτεται, πόσο είναι διατεθειμένος να βάλει από τη τσέπη του, πόσο αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος αυτός λείπει από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, αν και δεν ξέρω τις δουλειές που έχει στο εξωτερικό. Από τη στιγμή που πήρε το σύλλογο στην πλάτη του πρέπει να είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα. Δε μπορώ να τον κρίνω ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει βάλει κάποια λεφτά στον ΠΑΟΚ. Το πόσο δεμένος είναι με τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι που θα το δείξει στο μέλλον. Ας περιμένουμε και μετά να κρίνουμε τον κύριο Σαββίδη».
- Για τη φημολογία περί επιστροφής Ζαγοράκη: «Αυτό που πρέπει να γίνει χθες, είναι γυρίσει πάλι πίσω ο Ζαγοράκης. Ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται και εκτός του ότι είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, γνωρίζει και το αντικείμενο. Αν ήμουν ο Ιβάν Σαββίδης, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να έφερνα πίσω τον Θοδωρή Ζαγοράκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα