Πίντο και Μπάρμπαριτς για ΠΑΟ

09:16 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της απόκτησης δυο κεντρικών αμυντικών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς το αργότερο μέχρι το Σάββατο θα έχουν ξεκαθαρίσει οι υποθέσεις των Αντρέ Πίντο της Πόρτο και Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι δυο ποδοσφαιριστές περιμένουν τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να βρεθούν στην Αθήνα και να ξεκινήσουν προπονήσεις με τον Αντρέ Πίντο

να εκφράζει την επιθυμία να αγωνιστεί στους "πράσινους" και τον Μπάρμπαριτς να δηλώνει στην "Sportday": "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, διάσημη παντού. Φυσικά και θέλω να πάω, είναι τεράστια ευκαιρία. Ξέρω ότι γίνονται συζητήσεις για εμένα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα, φοβάμαι μην τυχόν και χαλάσω τα πράγματα. Ξέρω ότι υπάρχει μια διαφωνία σε ό,τι αφορά αν μιλάμε για κανονική μεταγραφή ή για δανεισμό. Εγώ είμαι ήρεμος και περιμένω τις εξελίξεις".

Για τον Πίντο οι διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τον δανεισμό του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ενώ για τον Μπάρμπαριτς ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα