Πικέ: Μόλις είδα τον Κιν τα έκανα πάνω μου

12:24 10/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την περίοδο που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζεράρ Πικέ είχε για συμπαίκτη του τον Ρόι Κιν τον οποίο, όπως αποκάλυψε, τον φοβόταν.
Σε συνέντευξη του στο περιοδικό "FourFourTwo" ο Ισπανος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Δεν θα έλεγα ότι φοβόμουν τον Φέργκιουσον. Αλλά τον Ρόι Κιν; Ε, ναι αυτό είναι λίγο διαφορετικό".
Μάλιστα, ο Πικέ αποκάλυψε ένα περιστατικό πριν τη σέντρα ενός αγώνα στο "Ολντ Τράφορντ": "Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή. Το κινητό μου αρχίζει να δονείται. Ο Κιν το άκουσε και έψαχνε

σαν τρελός να βρει σε ποιον ανήκει. Τέτοιος τύπος ήταν στα αποδυτήρια".
Όσο για την τελευταία συνάντηση του με τον Ιρλανδό παλαίμαχο άσο: "Τον είδα στο πλάι του γηπέδου, την ώρα που βγαίναμε στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. σε Σέλτικ-Μπαρτσελόνα). Χτύπησα με το χέρι μου το κεφάλι γιατί κατάλαβα ότι ακόμα με τρομάζει. Ήμουν 26 χρονών και χέστηκα πάνω μου".
Στην ίδια συνέντευξη, ο Πικέ πέταξε τα "καρφιά" του προς τον Ρίο Φέρντιναντ λέγοντας το εξής: "Μόνο και μόνο επειδή παίρνεις 120.000 λίρες την εβδομάδα και έπαιξες καλά 20 λεπτά απέναντι στην Τότεναμ δεν μπορείς να πιστεύεις ότι είσαι σούπερ σταρ".

Keywords
Τυχαία Θέματα