Αραβίδης: Θα πετύχουμε, θα το δείξουμε στο γήπεδο

11:26 10/10/2014 - Πηγή: AEK365

Γνωρίζει τις δυσκολίες της Β' Εθνικής όμως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του δείχνουν αποφασισμένοι να παίξουν για την ΑΕΚ και να πετύχουν το στόχο: την άνοδο στην Α'Εθνική. Ο λόγος για τον Χρήστο Αραβίδη ο οποίος μίλησε με τη σειρά του στο aekfc.gr και αναλυτικά είπε:«Σίγουρα ανυπομονούμε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Έχουμε κάνει πολύ καιρό προετοιμασία, αλλά είμαστε για να ξεκινήσουμε μία νέα χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Βάρος υπάρχει σε όλη την ομάδα, όχι μόνο

σε μένα. Χαίρομαι που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Χτίζουμε μία ομάδα και είμαστε μία ομάδα με ένα ρόστερ που είναι πρώτης κατηγορίας. Το μόνο που μένει είναι να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Για τη δική του προετοιμασία:

«Είμαι προετοιμασμένος για κάθε δυνατό μαρκάρισμα, για κάθε δυνατή έδρα. Ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να διαλέξουμε που να αγωνιζόμαστε και που μας αρέσει. Ξέρουμε όμως όλοι τι πρέπει να κάνουμε και πως να το κάνουμε»

Για τη Β' Εθνική: «Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα. Έχω πει στα παιδιά κάποια πράγματα. Όλοι έχουμε έρθει εδώ με σκοπό να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α' Εθνική και θα πετύχουμε όσο σκληρό κι αν είναι το πρωτάθλημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα