Πήγε καλά η συνάντηση του Μαύρου με τον Μόρα

18:02 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Περίπου μία ώρα κράτησε το ραντεβού ανάμεσα στον Θωμά Μαύρο και τον Βαγγέλη Μόρα στην καφετέρια του πρώτου. Οι δύο άνδρες τα είπαν για την μεταγραφή του διεθνούς στόπερ στην ΑΕΚ, με τον παίκτη να δείχνει πολύ θετικός αρκεί να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι (απολαβές και εγγυήσεις). Ο Μαύρος δήλωσε στον παίκτη ότι τον θεωρεί παίκτη που μπορεί να σηκώσει το βάρος της άμυνας στις πλάτες του και ότι μπορεί να γίνει ηγέτης της ομάδας, που θα έχει τόσα νεαρά παιδιά την νέα

σεζόν. Μάλιστα του έκανε και την πρόταση που ήταν αρκετά μεγαλύτερη από την πρώτη που ήταν πολύ μικρή (την έκανε άλλο στέλεχος της ΑΕΚ), με τον παίκτη να μην δείχνει αρνητικός.
Η ΑΕΚ πρότεινε περίπου 150.000 ευρώ στον Μόρα. Ο παίκτης θα ήθελε η πρόταση να είναι λίγο μεγαλύτερη, αλλά κατανοεί την κατάσταση της Ένωσης και παίζει ρόλο και το συναίσθημα. Ο διεθνής στόπερ δεσμεύτηκε να μιλήσει και με την οικογένεια του για να αποφασίσουν και προγραμμάτισαν να τα πουν σύντομα ξανά με τον Μαύρο.
Πάντως, οι πληροφορίες λένε ότι αυτό που σκέφτεται περισσότερο ο Μόρας είναι αν τα χρήματα θα τα πάρει εγγυημένα και σε δεύτερη φάση το ύψος του συμβολαίου (πάντα σε λογικά πλαίσια).

Keywords
Τυχαία Θέματα