Ουζουνίδης: Αν μπορούμε να τερματίσουμε στην έκτη θέση, θα το κάνουμε

14:09 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης δοκιμάζεται ο Εργοτέλης, απαλλαγμένος από το άγχος της παραμονής, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να υπογραμμίζει πως στόχος της κρητικής ομάδας στις δυο τελευταίες αγωνιστικές είναι οι έξι πόντοι προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες για κατάληψη της έκτης θέσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη, Μαρίνος Ουζουνίδης, στο Novasports
"Ηταν πολύ σημαντικό αυτό που πετύχαμε, είναι πολύ καλό να μην έχεις το άγχος, να μην έχεις την πίεση. Βλέπετε πόσες ομάδες αυτή την στιγμή βρίσκονται σε δύσκολη θέση από εκεί και

πέρα, όμως και εμείς από την στιγμή που βρεθήκαμε ψηλά αυτό που θα κοιτάξουμε να κάνουμε είναι να μαζέψουμε βαθμούς και αν μπορούμε να τερματίσουμε στην έκτη θέση θα το κάνουμε. Είναι κάτι που από την στιγμή που είμαστε κοντά πρέπει να το επιδιώξουμε".
-Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: "Ναι, ο αντίπαλος μπορεί να θέλει τους βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία, αλλά σας είπα ότι και εμείς έχουμε στόχους και εμείς έχουμε κίνητρο, πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, είναι φυσιολογικό ο αντίπαλος να παρατάξει την δύναμη, είναι ούτως ή άλλως μια δυνατή ομάδα, θεωρώ ότι θα παίξει ακόμα πιο αποφασιστικά με πολύ μεγάλο πάθος στο παιχνίδι του, οπότε εμείς για να ανταπεξέλθουμε θα πρέπει να παρουσιάσουμε τα ίδια στοιχεία, αν πάμε χαλαρά να παίξουμε μόνο μπάλα χωρίς να βάλουμε τα πόδια μας, χωρίς να προσπαθήσουμε, χωρίς να μπούμε στις μονομαχίες δεν θα έχουμε καμία τύχη".
-Για το αν είναι ευκαιρία τα δυο τελευταία παιχνίδια για να δει νέα πρόσωπα: "Αυτό θα το δούμε, εντάξει αυτή την στιγμή τώρα είναι δυο παιχνίδια, δεν θα σου αλλάξουν πολλά πράγματα ως προς την σκέψη που έχω για κάποιους νέους παίκτες, από εκεί και πέρα σας είπα ότι υπάρχει κίνητρο για εμάς, ο Εργοτέλης, νομίζω η καλύτερη θέση που είχε ήταν η όγδοη και από την στιγμή που είμαστε τόσο κοντά στην έκτη θέση, γιατί να μην το επιδιώξουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα