Πέταξε 50ευρο στη γραμματεία ο Γιαννακόπουλος!

23:38 29/5/2014 - Πηγή: AEK365

Τον Παναθηναϊκό "καίει" το φύλλο αγώνα του τρίτου αιώνιου τελικού στο ΟΑΚΑ, καθώς αναφέρει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε χαρτονομίσματα στον διαιτητή Κορομηλά!Στο φύλλο αγώνα του τρίτου ντέρμπι που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (29/05) στο ΟΑΚΑ και νίκησε ο Ολυμπιακός με 64-69, έχουν αναγραφεί τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Καθώς

επίσης αναγράφεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στον διαιτητή Κορομηλά. Επίσης, στο φύλλο αγώνα αναφέρονται βαρείς χαρακτηριστιμοί απέναντι στους διαιτητές.Αναλυτικά:
«Στο Δ' δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β' διαιτητή τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α' διαιτητή «πουλημένο και αλήτη».Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α' διαιτητή με τις εκφράσεις «είσαι πουτ... και θα σε γαμ... παλιόπ...». Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα