Περόνε: Σαν τελικός το ματς με ΟΣΦΠ

10:11 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό είχε χαρακτήρα τελικού για τον Αστέρα Τρίπολης και για αυτό, σύμφωνα με τον Εμάνουελ Περόνε, οι παίκτες της αρκαδικής ομάδας κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους και πήραν τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 2-0.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" ο Περόνε τόνισε: "Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σαν τελικό. Η συγκομιδή

βαθμών ήταν επιτακτική ανάγκη για εμάς και δεν είχαμε περιθώρια για απώλειες. Ήμασταν αποφασισμένοι να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε κάνοντας το παιχνίδι μας. Να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και να τον αντιμετωπίσουμε σαν ίσος προς ίσο".

Αναφερόμενος στην αγωνιστική ανάκαμψη του Αστέρα Τρίπολης, ο Περόνε δήλωσε: "Ο νέος προπονητής είναι πολύ έμπειρος και γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Μας βοηθάει πολύ. Ωστόσο, η αλλαγή στην ομάδα είχε φανεί από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βελτιωνόμαστε συνεχώς. Το βασικό συστατικό για την ανάκαμψη του Αστέρα είναι ότι αγωνιζόμαστε πλέον με πάθος και ψυχή, δίνοντας παράλληλα μεγάλη έμφαση στον τομέα της τακτικής".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Περόνε δήλωσε: "Ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις στην έδρα του ΟΦΗ, που όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι, με τον Άρη, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν υπάρχει εύκολο ματς. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και σοβαρότητα και θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια".

Για τον κόσμο, ο Περόνε δήλωσε: "Φέτος χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Οι περιπέτειες που πέρασε η ομάδα τον στεναχώρησαν, αλλά από εδώ και πέρα θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας".

Τέλος, ο Εμάνουελ Περόνε έκανε μια σύγκριση της Κρίσης που έπληξε την Αργεντινή με αυτή που πλήττει τώρα την Ελλάδα λέγοντας: "Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και την αγαπάω πολύ. Είναι αλήθεια ότι πριν από μερικά χρόνια στην Αργεντινή περάσαμε και εμείς παρόμοιες καταστάσεις. Σίγουρα ακόμα δεν είμαστε όπως πριν, αλλά έχουμε κάνει μεγάλα άλματα ανάκαμψης. Αυτό που έχω να συμβουλεύσω τους Έλληνες είναι να κάνουν υπομονή. Απαιτείται χρόνος ώστε να ξεπεραστεί η Κρίση. Και στις δυο περιπτώσεις το ποδόσφαιρο κατάφερε να δώσει χαρά στον κόσμο και για αυτό χαίρομαι πολύ που το υπηρετώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα