Οι Τούρκοι και οι αντιδράσεις

10:00 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με τίτλο "Μάθανε ότι πουλιέται, πλακώσανε κι οι Τούρκοι", τονίζει η εφημερίδα το γεγονός που από χθες έχει προκαλέσει σάλο. Επιπλέον η εφημερίδα γράφει: "Αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών προκαλεί το ενδεχόμενο να επενδύσει στην ΑΕΚ η Sabanci Group. Μέχρι αύριο θα περιμένει ο Αδαμίδης την επίσημη πρόταση της εταιρείας, για να πάει με άλλον αέρα στη Γ.Σ. της Παρασκευής". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα σχολιάζει: "Λύση εξ Ανατολής φαίνεται πως προωθεί ο Σταύρος Αδαµίδης

για το µέλλον της ΑΕΚ. Ο τελών υπό παραίτηση πρόεδρος της Ενωσης βρίσκεται σε διαπραγµατεύσεις µε τη Sabanci Group, την τουρκική εταιρεία-κολοσσό που φέρεται να σκέφτεται την προοπτική εισόδου στην ΠΑΕ. Τουλάχιστον αυτή την πρόθεση εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας στην προ ηµερών συνάντηση που είχαν µε τον 37χρονο δικηγόρο στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς όµως να έχουν καταθέσει ακόµα κάποια επίσηµη πρόταση.

Κάτι που ο Αδαµίδης ευελπιστεί πως θα συµβεί µέχρι αύριο, ώστε να παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση της Παρασκευής έχοντας στα χέρια του µια απτή και βιώσιµη λύση που θα µπορέσει να εγγυηθεί το µέλλον του συλλόγου. Οσο για την ταυτότητα της Sabanci Group που φέρεται πως θέλει να εµπλακεί στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη µέσω της Ενωσης... Καμία επίσημη θέση δεν παίρνει η ΠΑΕ για τους Τούρκους".

SPORTDAY

Με τις αντιδράσεις του λαού της ΑΕΚ στο άκουσμα ότι ο Αδαμίδη συζητά το ενδεχόμενο να βάλει Τούρκους στην ομάδα γράφει η εφημερίδα: "Τους έκανε... τούρκους", είναι ο τίτλος στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας η οποία συμπληρώνει: "Οργισμένες αντιδράσεις από οπαδούς στην είδηση που θέλει τον Σταύρο Αδαμίδη να "παζαρεύει" την Ένωση στον τουρκικό κολοσσό Sabanci Holding. Η αμηχανία του υπό παραίτηση προέδρου, η επίσημη σιωπή και οι νέες διαρροές. Συνεχίζονται οι επαφές με τους Άγγλους μεσάζοντες που εκπροσωπούν μία αραβική (πιθανότατα από το Κατάρ) και μία κινέζικη εταιρεία". Όσο για τις αντιδράσεις του κόσμου η SD γράφει: "Οργή του κόσμου! Το ενδεχόμενο πώλησης της ΑΕΚ σε Τούρκους έκανε... τούρκους τους φίλους της Ένωσης που κατέκλυσαν το διαδίκτυο με μηνύματα θυμού".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με παρουσίαση και αναφορά στη Sabanci ασχολείται αποκλειστικά η εφημερίδα, έχοντας ως τίτλο:"Αυτοί θέλουν την ΑΕΚ" για να συμπληρώσει: "Είναι το πιο σοβαρό ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την Ένωση μετά την ομάδα του 2004. Εντός 24ω΄ρου αποφασίζουν σε κρίσιμο Δ.Σ. αν θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση. Αγωνία, αλλά και σύγχυση στον κόσμο της ομάδας που περιμένει να δει τι θα γίνει", γράφει η εφημερίδα της οποία το ρεπορτάζ καταλήγει: "Επειδή κανείς δεν ξέρει αν θα προχωρήσει τελικά με τη Sabanci Holding, ξεκίνησαν επαφές ΠΑΕ και Ερασιτεχνική για σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου εφόσον χρειαστεί". Σχετικά πάντως με τους Τούρκους σημειώνεται ότι έως αύριο θα υπάρχει απάντηση αν θα γίνει επίσημο το ενδιαφέρον.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Θέση στις συζητήσεις του Αδαμίδη στους Τούρκους παίρνει η εφημερίδα έχοντας ως τίτλο: "ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξε

Keywords
Τυχαία Θέματα