Κουμουλίδης στο Onsports: «Ο Ιωνικός δείχνει πάθος»

Για την πορεία του Ιωνικού στη Δ’ Εθνική, τη στήριξη του κόσμου και τις προσωπικές του φιλοδοξίες για το μέλλον, μίλησε στο Onsports ο Θοδωρής Κουμουλίδης.

Ο 19χρονος αριστερός χαφ του Ιωνικού που είναι γέννημα θρέμμα Νεάπολης, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, έχει κάνει πολύ δυναμικό ξεκίνημα, όντας βασικός στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Εβαλε το δεύτερο από τα τέσσερα γκολ

στον αγώνα με τη Μικρασιατική Χίου το Σάββατο (26/11), και αναφερόμενος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τόνισε στο Onsports ότι όλη η ομάδα είχε καλή απόδοση: «Ήταν ένα καλό ματς με τη Μικρασιατική κι όλα τα παιδιά είχαν καλή απόδοση. Το 4-0 ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Τέτοια σκορ ανεβάζουν την ψυχολογία και μας δίνουν ώθηση για τις επόμενες αναμετρήσεις».

Ο αριστερός χαφ του Ιωνικού μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο σύλλογος στην αρχή, καθώς δεν γνώριζαν την κατηγορία, στην οποία θα αγωνιζόταν: «Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα, καθώς αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Είμαστε η μόνη ομάδα που η προετοιμασία της διήρκησε μόνο ένα μήνα, επειδή δεν γνωρίζαμε την κατηγορία που θα παίζουμε».

Αναφορικά με την πορεία του Ιωνικού και τις βλέψεις για άνοδο ο Κουμουλίδης, δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για άνοδο στη Football League 2, μιας και είμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική. Αν η ομάδα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και στα θετικά αποτελέσματα, δείχνοντας το ίδιο πάθος, μπορεί να ελπίζει σε άνοδο».

Όσον αφορά στους προσωπικούς του στόχους, ο 19χρονος χαφ είπε χαρακτηριστικά: «Ο καθένας θα ήθελε να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά και ο Ιωνικός είναι μια μεγάλη ομάδα, που δεν της αξίζει να αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική, και για την ώρα επιθυμώ να εδραιωθώ στη βασική της ενδεκάδα».

Ο Κουμουλίδης αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση του Ιωνικού για το πρωτάθλημα με τον Αήττητο Σπάτων, που θα είναι και το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι: «Αν και θα έχουμε τη στήριξη περίπου 300 φιλάθλων, σίγουρα δεν θα είναι όπως στην έδρα μας. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς τα Σπάτα είναι δυνατός αντίπαλος, ωστόσο θα τα δώσουμε όλα και θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, όπως σε κάθε αγώνα».

Κλείνοντας, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, εξήρε τους φιλάθλους της ομάδας για το δυναμικό «παρών» που δίνουν σε κάθε αναμέτρηση: «Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Είναι κοντά μας σε κάθε αγώνα και συμβάλλουν τα μέγιστα για την καλή μας ψυχολογία μόλις μπαίνουμε στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα