«Περήφανος για αυτό που παρουσιάσαμε»

00:07 31/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας χάντμπολ γυναικών με 26-21 από την Σερβία ο προπονητής της ομάδας, Σωκράτης Βακάλης τόνισε πως είναι ικανοποιημένος για την προσπάθεια των κοριτσιών.

Αναλυτικά:

«Σάσα Μπόσκοβιτς (προπονητής Σερβίας): «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ελλάδα και Σερβία είναι αδερφικές χώρες. Ευχαριστηθήκαμε πολύ την παρουσία του κόσμου. Η Ελλάδα βελτιώθηκε πάρα πολύ και έκανε ένα πολύ καλό ματς».

Αντρέα Λέκιτς (αρχηγός

Σερβίας): «Αυτή η περιοχή έδειξε πόσο αγαπάει το χάντμπολ. Παίξαμε ένα καθαρό παιχνίδι και πολύ δυνατό. Η Ελλάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική».

Μαρία Παπαδοπούλου (πλέι μέικερ Ελλάδας): «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Δεν μπορούμε να γίνουμε Σερβία ή Ρουμανία, αλλά μπορούμε να ανεβούμε ένα επίπεδο και να είμαστε αξιοπρεπείς».

Σωκράτης Βακάλης (προπονητής Ελλάδας): «Εμείς στην Ελλάδα μάθαμε χάντμπολ από την Γιουγκοσλαβία. Είμαι υπερήφανος για αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα. Δείξαμε ωραίο θέαμα και αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε ωραίο χάντμπολ Τιμήσαμε τον κόσμο που μας στήριξε και τον αντίπαλο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα