Ξεκινάει το...Pressing

23:23 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Από αύριο, 31 Μαΐου, αρχίζει... το «Pressing»! Ένα νέο πολιτικό, κοινωνικό και σατιρικό εβδομαδιαίο περιοδικό για ενεργούς, σκεπτόμενους πολίτες.

Μαχητικό, έγκυρο αποκαλυπτικό. Με πλούσια ύλη, ανατρεπτικό σχεδιασμό, πρωτοποριακό εξώφυλλο, διεισδυτική, επώνυμη αρθρογραφία. Χωρίς κραυγές, δεσμεύσεις και παρωπίδες. Ένα περιοδικό που... πρεσάρει όσους και όσα έχουμε όλοι ανάγκη να πιέσουμε για να αποσυμπιεστούμε. Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα

και τη δημιουργία, τον αθλητισμό, για κάθε δραστηριότητα του ελεύθερου χρόνου.

Διευθύντρια είναι η Γιώτα Αντωνοπούλου (πρώην διευθύντρια της «Απογευματινής») ενώ υπάρχει ένα δυναμικό επιτελείο δημοσιογράφων, αρθρογράφων και συνεργατών όπως ο Μάκης Δεληπέτρος, ο Τάκης Τσιρτσώνης, ο Κώστας Μιχαηλίδης, ο Σωτήρης Ξενάκης και Δημήτρης Κανέλλης.

Το νέο, εβδομαδιαίο περιοδικό θα κυκλοφορεί με την εκδοτική σφραγίδα του Τάσου Δούση κάθε Πέμπτη με 96 σελίδες σε τιράζ 30.000 τευχών και στην τιμή των 2,90 ευρώ. Με τη δική του σφραγίδα κυκλοφορούν επίσης, μεταξύ άλλων, τα περιοδικά «Icons Traveller's», «Athens Magazine», «TV24» και «Travel Style».

Το πρώτο τεύχος, αύριο Πέμπτη 31 Μαΐου κυκλοφορεί μαζί με δώρο ένα αποκαλυπτικό, συλλεκτικό DVD.

Keywords
Τυχαία Θέματα