Πέρασε από τη Βέροια ο ΠΑΟ (VIDEO)

21:19 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 20η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Λιαχούδης

Ο Μάρκους Μπεργκ οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε νίκη σε έδρα της Βέροιας με την ομάδα του Αναστασίου να επικρατεί τελικά με 3-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά τους "πράσινους" καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Κουτρουμπής βρήκε με ωραία κάθετη τον Μπεργκ και

αυτός έκοψε με τη μία για τον Κλωναρίδη που έκναε το 1-0. Η Βέροια αντέδρασε. Στο 4' απείλησε με τον Μπεν και στο 8' κέρδισε πέναλτι. Ο Μπεν το εκτέλεσε, ο Καπίνο έδιωξε όμως στη συνέχεια της φάσης ανέτρεψε τον Βέρτζο και ο διαιτητής έδωσε και δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Μπεν σημάδεψε σωστά και έκανε το 1-1. Στο 15' ο Νάνο εκτέλεσε φάουλ με τον Καντιμοίρη να διώχνει και στο επόμενο λεπτό ο Μπεργκ επιχείρησε να κρεμάσει τον γκολκίπερ της Βέροιας αλλά έστειλε ψηλά την μπάλα. Τελικά η "πράσινη" πίεση απέδωσε καρπούς στο 34' όταν ο Μπεργκ έστρωσε πολύ ωραία στον Ατζαγκούν και αυτός με σουτ έγραψε το 1-2.

Μόλις στο 53' στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟ βρέθηκε κοντά σε ένα τρίτο γκολ όταν ο Ρισβάνης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 65' ήταν ο Μπεργκ που έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση όμως δεν βρήκε επίσης στόχο. Τρία λεπτά μετά όμως μετά από επέμβαση του Καντιμοίρη, ο Νάνο έκοψε τον Μπεργκ και αυτός πέτυχε το 1-3. Κάπου εκεί "τελείωσε" και το ματς με τη Βέροια να κάνει κάποιες προσπάθειες να αντιδράσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΒΕΡΟΙΑ (Ρ.Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (65'Καλτσάς), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος (62'Γκονσάλβες), Μπαργκάν (80'Κομόλοφ), Γεωργιάδης.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης (78'Καρέλης), Λαγός, Μπεργκ (89'Δώνης), Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Νάνο, Ρισβάνης, Πράνιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα