Διαμάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την πίστη του Τσίπρα

20:23 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

Νέα σπίθα στη διαμάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι.Αμανατίδη, ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος. Αμέσως η ΝΔ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα

να δηλώσει «σε τι πιστεύει». «Έως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;» αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: «Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι.Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του.

»Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.

»Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον ελληνικό λαό ο κ. Τ.Κουράκης.

»Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά: «Απειλούν με "χειροβομβίδες", εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;».

Keywords
Τυχαία Θέματα