Πέρασε από Μαρκόπουλο η ΑΕΚ

20:00 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για το 2014. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια νίκησαν με 3-0 σετ στο Μαρκόπουλο την τοπική ομάδα και έδειξαν εξαιρετική εικόνα για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Το ματς

Το Μαρκόπουλο προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ και κατάφερε

να φανεί ανταγωνιστικό. Τα κορίτσια, όμως δεν άφησαν περιθώρια και παρά την πίεση που τους ασκήθηκε βρήκαν τον τρόπο να φέρουν το ματς στα μέτρα τους και να κάνουν το 1-0 στα σετ.
Στη συνέχεια, η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου ανέβασε ρυθμό και πίεση ιδιαίτερα την υποδοχή των γηπεδούχων με αποτελεσματικό τρόπο (16-5). Έτσι, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με ευκολία έφτασαν στο 2-0 σετ.
Το τρίτο σετ έγινε ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν περισσότερο κι έτσι κατάφεραν να φτάσουν στο να προσπεράσουν την Ένωση (16-13). Αυτό, όμως δεν επηρέασε τις «κιτρινόμαυρες», οι οποίες ξεκόλλησαν στα κρίσιμα σημεία και με την Φερνάντες να δίνει λύσεις έφτασαν στο τελικό 3-0.

Τα σετ: 20-25, 14-25, 20-25

Μαρκόπουλο (Ορφανός): Ψωμά,Σάντερς , Λιάγκη, Γιαννέλου, Γεωργιάδου, Βαρουδάκη ,Μεθενίτη -λ) / Δικαιούλια.

ΑΕΚ (Οικονόμου): Ρόγκα, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Μπούσια, Παπαφωτίου Φάκη, Γκέου, Καβαθά, Τοτσίδου ,Γιόσοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα