Πατέρας σκότωσε το γιο του με ρόπαλο και πολλαπλές μαχαιριές

22:35 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μια ομάδα παιδιών έγινε μάρτυρας της τραγικής δολοφονίας ενός 11χρονου παιδιού από τον ίδιο του τον το πατέρα στην μικρή πόλη Τάιμπ της νοτιοανατολικής Αυστραλίας.

Ο 11χρονος Λιουκ Μπέιτι μόλις είχε τελειώσει την προπόνηση κρίκετ και ο πατέρας του, χωρίς καμία προφανή αιτία, του επιτέθηκε στο κεφάλι με ρόπαλο του μπέιζμπολ στη συνέχεια τον μαχαίρωσε πολλές φορές ώσπου το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή. Κι όλα αυτά μπροστά στους αποσβολωμένους συμπαίκτες του παιδιού, αλλά και τη μητέρα του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα.

Ακόμα και η αστυνομία που

κατέφθασε μετά από λίγο προσπάθησε να αφοπλίσει τον 54χρονο πατέρα, αλλά δεν κατάφερε. Ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε και υπέκυψε στα τραύματα του αργότερα στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, ο άνδρας ήταν σε διαδικασία χωρισμού με τη γυναίκα του και σε σύγκρουση όσον αφορά την κηδεμονία του παιδιού και ήταν γνωστός για τις βίαιες πράξεις του. Ο μικρός ζήτησε από τη μητέρα του, η οποία τον περίμενε να τελειώσει την προπόνηση, να καθίσει λίγο περισσότερο ώστε να δει τον πατέρα του, τον οποίο συναντούσε μία φορά την εβδομάδα. Η μητέρα του τον άφησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα