Εύκολα στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

21:51 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ: 0-3 (0-3)
Γήπεδο: Γ.Καμάρας

Με συνολικό σκορ 3-0 ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Στο 12ο λεπτό ο Απόλλωνας είχε μεγάλη ευκαιρία, με τον Κάτσε να κάνει το λάθος, τον Γκουέλα να μπαίνει στην περιοχή αλλά να αργεί να πασάρει στον αμαρκάριστο Μπάρκογλου που μόλις πήρε τη μπάλα ήταν οφσάιντ. Στο 19' ο Έντο έκοψε σωτήρια τον Χούσεν, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Λούκας, έφυγε μόλις άουτ. Στο 25' και στο 27' οι προσπάθειες των Νάτχο και Χούσεν, δεν είχαν τύχη, ενώ στο 32' ο Αθανασιάδης αστόχησε, όντας μόνος του μέσα στην περιοχή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κουκ έκανε το σουτ με τον Γλύκο να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 35' η κεφαλιά του Παπζαχαριά έξυσε το δοκάρι του ΠΑΟΚ. Τελικά στο 42ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Λούκας πάσαρε στον Κλάους και αυτός με εξαιρετική προσπάθεια και δυνατό σουτ νίκησε τον Γκόμεζ κάνοντας το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 46ο λεπτό ο Γκόμεζ νίκησε τον Κίτσιου σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ενώ στο 54' ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Χούσεν να βγαίνει απέναντι από τον Γκόμεζ να κάνει τραγικό πλασέ και τον Σόντεμπεργκ να προλαβαίνει και να διώχνει. Τελικά η πίεση του ΠΑΟΚ έφερε αποτέλεσμα στο 54ο λεπτό καθώς ο Κουλούρης με όμορφο σουτ, έγραψε το 2-0. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης με νέ σουτ στο 90ο λεπτό έγραψε το 3-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκόμεζ, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Χατζηζήσης, Κόρμπος (65' Δημογιάννης), Έγκον, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης (65' Σαλμανάι), Μπάρκογλου (67' Φαρινόλα)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ινσαουράλδε, Μαντούρο (68' Τζαβέλλας), Χούσεν, Λούκας, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Αθανασιάδης (46' Κουλούρης), Νάτχο, Κίτσιου (71' Στοχ), Ολίσε

Keywords
Τυχαία Θέματα