Πάρτι γενεθλίων παρά την «εξάρα»

10:40 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

"Μαύρα" γενέθλια έκανε ο Γουέιν Ρούνεϊ το βράδυ της Κυριακής καθώς προερχόταν από το απίστευτο 1-6 από την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο ο Άγγλος επιθετικός μάζεψε τα κομμάτια του, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με τα της συζύγου του Κόλιν, και λίγους καλούς φίλους πήγε στο κινέζικο εστιατόριο όπου είχε κάνει κράτηση για να γιορτάσει τα 26α γενέθλια του.
Ωστόσο εκείνη η βραδιά δεν ήταν η βραδιά του Άγγλου επιθετικού καθώς στο ίδιο μαγαζί λίγο αργότερα εμφανίστηκε ένας εκ των θριαμβευτών του "Ολντ Τράφορντ", ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή σύντροφο

του μαζί με τον συμπαίκτη του Γκάρεθ Μπάρι.
Μάλιστα θαμώνας του μαγαζιού δήλωσε στην εφημερίδα "SUN": "Ξανακοίταξα προσεκτικά όταν είδα τους παίκτες της Σίτι να μπαίνουν στο εστιατόριο. Πίστευα ότι οι πορτιέρηδες θα τους έδιωχναν. Φαίνεται όμως τι σπουδαίος άνθρωπος του αθλητισμού είναι ο Γουέιν που γιόρτασε μαζί με τους μεγάλους του εχθρούς, ειδικά μετά από αυτό που έκαναν στην Γιουνάιτεντ. Στην αρχή έδειχνε κάπως αξιολύπητος όμως αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη ύστερα από τέτοιο αποτέλεσμα. Αργότερα όμως ζωντάνεψε. Όσο περνούσε η ώρα όλοι περνούσαν εξαιρετικά, με την βραδιά να περιλαμβάνει και καραόκε".

Keywords
Τυχαία Θέματα