«Παρασυρθήκαμε στο τέλος»

18:15 23/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιούταν κάτι περισσότερο από το ματς με τον ΠΑΟΚ.«Σήμερα έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Παίξαμε με μία μεγάλη ομάδα με υψηλή ποιότητα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ευτυχήσαμε να έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα και να προηγηθούμε, δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε αυτό το προβάδισμα. Η προσπάθεια των παικτών μου ήταν σπουδαία για μένα. Έχουμε πίκρα για τον τρόπο που χάσαμε το ματς, πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Κοιτάμε πλέον την

επόμενη μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Ηπειρωτών για τον αγώνα.

Σε ερώτηση για την εικόνα της ομάδας του, σχολίασε: «Λειτουργήσαμε καλά. Έκανε ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ, είχαμε και εμείς. Το γκολ που πετύχαμε ήταν πολύ όμορφο, όπως και το πρώτο του ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε στην προπόνηση, γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει περίπου δέκα σουτ ανά αγώνα. Το ένα γκολ ήρθε από ένα κακό γύρισμα και το άλλο ήταν ένα απίθανο σουτ από μακριά. Δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι αμυντικά. Δεν είναι ότι ήταν ‘αχίλλειος πτέρνα' η άμυνά μας, απλώς κάποια στιγμή στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη».

Τέλος, για τον λόγο που δεν κράτησε ο ΠΑΣ το αποτέλεσμα, απάντησε: «Παρασυρθήκαμε στο τέλος και αυτή ήταν η αιτία που χάσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα