Με το στανιό ο ΠΑΟΚ

16:55 23/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 30η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Βοσκάκης

Μια πολύ δύσκολη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ του οποίου επικράτησε 2-1. Αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς ο διαιτητής Βοσκάκης που μοίραζε κάρτες όταν δεν έπρεπε και έχασε τον έλεγχο

σε ένα πεντάλεπτο έντασης.

Χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου ήταν τα νεύρα και το αντιαθλητικό, σε πολλές φάσεις, παιχνίδι των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ απείλησε μόλις στο 6' με τον Βίλα να πιάνει την κεφαλιά και τον Νάχτο να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία όταν ο Σαλπιγγίδης έκανε την προβολή και αρχικά ο Βελλίδης και στη συνέχεια ο Στρούνα έδιωξαν την μπάλα. Στο 12' ο Γιάχος από ιδανική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στη επόμενη φάση ο Βελλίδης έδιωξε αρχικά το σουτ του Βούκιτς και στη συνέχεια είπε "όχι" και στον Σαλπιγγίδη. Ο Στοχ στο 27' έκανε ωραία ενέργεια αλλά σούταρε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα όταν ο Βίτορ έριξε την μπάλα στα γεννητικά όργανα του Κοροβέση. Ο διαιτητής χαρίστηκε στον Τζαβέλλα ο οποίος ήταν εριστικός και θα έπρεπε επίσης να αποβληθεί

Καλύτερο το θέαμα στην επανάληψη με τον ΠΑΣ να σκοράρει στο 63' με ένα εκπληκτικό σουτ του Λίλα. Ο ΠΑΟΚ όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 67' ο Στοχ συνέκλινε και με σουτ νίκησε τον Βελλίδη. Ο Αθανασιάδης στο 81' βγήκε ηττημένος από τη "μονομαχία" με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ όμως στο επόμενο λεπτό ο Νάτχο έκανε ωραία ενέργεια και έκοψε για τον ελεύθερο Λούκας ο οποίος έγραψε το 2-1. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ έχασε καλή ευκαιρία με τον Κοροβέση.

ΠΑΟΚ: (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Τζαβέλλας, Ινσουαράλδε, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου (65'Χούσεν), Νάτχο, Βούκιτς (46'Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (56'Λούκας), Αθαναδιάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ.Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρουνά, Γιάκος (50'Ακόστα), Κοροβέσης, Λίλα (87'Νάκος), Ντάσιος (73'Μπέριος), Βίλα, Τσουκαλάς, Ίλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα