Παπασταθόπουλος: Απρόβλεπτη η Ντόρτμουντ

17:12 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ και υποστήριξε πως κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, η νέα του ομάδα έχει προβάδισμα γιατί έχει πιο φαντεζί ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν το απρόβλεπτο.

Σε δηλώσεις του στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όταν ρωτήθηκε για την δυναμική των δυο γερμανικών ομάδων απάντησε ως εξής: «Μπάγερν και Ντόρτμουντ

είναι πολύ δυνατές. Δίνω το προβάδισμα στην Ντόρτμουντ, γιατί έχει πιο φαντεζί ποδοσφαιριστές. Στο γήπεδο είναι απρόβλεπτοι και κάνουν πράγματα που δεν περιμένει ο αντίπαλος».
Για το εάν η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί στον τελικό, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ δήλωσε: «Είναι ένας τελικός, όπου οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Πρόκειται για δύο πολύ ισχυρές ομάδες. Θα παιχθεί στα ίσα».
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα έχει μια πολύ σημαντική απουσία στον τελικό, αυτή του τραυματία Μάριο Γκέτσε, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να δηλώνει: «Αμφότεροι οι φιναλίστ έχουν σημαντικούς παίχτες. Δεν νομίζω ότι θα κριθεί ο τελικός από έναν ποδοσφαιριστή. Για μένα είναι θέμα ημέρας. Θα κερδίσει η ομάδα που τα αστέρια της θα βρεθούν σε καλύτερη βραδιά. Είναι ένας τελικός, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ολοι θέλουν το κύπελλο. Αυτή η επιθυμία μετράει πάνω απ' όλα».
Τέλος, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σχολίασε την παρουσία δυο γερμανικών ομάδων στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Περίμενα ότι οι δύο γερμανικές θα έφταναν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Προσωπικά περιμένω την Ντόρτμουντ να κατακτήσει το τρόπαιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα