Νέο απόκτημα για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ!

O Ar1stot3lis γράφει για τη... μελλοντική μεταγραφή που πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της...μελλοντική μεταγραφή. Η σύζυγος του Δημήτρη Διαμαντίδη, Βερίνα Χιώτη, χάρισε στον αρχηγό του Τριφυλλιού ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το μελλοντικό αστέρι των «πράσινων» θα δοθεί με... υποσχετική στα χέρια
του «3D» για αρκετά χρόνια ώστε να διδαχθεί τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας και αναμένεται να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό την περίοδο 2024-25, όταν θα αρχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα παγκορασίδων.

Αφού περάσει από τις ομάδες κορασίδων και νεανίδων, την περίοδο 2031-32 θα μεταπηδήσει στη γυναικεία ομάδα, όταν και θα στεφθεί πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδας με προπονήτρια την Τούλα Καλέντζου, για να συνεχίσει να κατακτά συνεχόμενους τίτλους και τις υπόλοιπες περιόδους, όπως έκανε και ο πατέρας της.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και της ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και σύντομα να αποκτήσει κι άλλα αδερφάκια, ή καλύτερα, «διαμαντάκια», τα οποία με τη σειρά τους θα φορέσουν κι αυτά την δοξασμένη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, συνεχίζοντας την βαριά κληρονομιά του μπαμπά!

Μεγάλε αρχηγέ να σου ζήσει! Η ευτυχία σου είναι και δική μας ευτυχία...

Ar1stot3lis
Keywords
Τυχαία Θέματα