Παίζει γερά ο Αραβίδης για την ΑΕΚ

09:51 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Φουλάρει για την απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη η ΑΕΚ. Οπως είναι γνωστό η Ενωση θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές ενόψει του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην άμυνα όπου χρειάζονται περισσότεροι, αριθμητικά, παίκτες όμως είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί και η επίθεση. Ο Αραβίδης που κάνει σούπερ χρονιά φέτος είναι μια περίπτωση την οποία μελετάει η ΑΕΚ

εδώ και καιρό και όπως όλα δείχνουν παίρνει τον δρόμο της όπου τελικός προορισμός είναι τα... Σπάτα. Το συμβόλαιο του Αραβίδη που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης λήγει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ ήδη μπορεί να υπογράψει μαζί του. Το πολύ θετικό για τον 27χρονο επιθετικό που έχει μετρήσει στην άποψη των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η έφεση που έχει στο σκοράρισμα αφού είναι χαρακτηριστικό πως και πέρυσι και φέτος έχει πετύχει τα διπλάσια γκολ από τον Κολοβό με τον οποία αγωνίζονται στην ίδια θέση δηλαδή μοιράζονται τις πλευρές της επίθεσης ενώ θεωρούν πως είναι σε πολύ καλή ηλικία για να μπει και να βοηθήσει άμεσα την ομάδα στο ακόμη δυσκολότερο πρωτάθλημα της επόμενης σαιζόν.

Ο Χρήστος Αραβίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ακράτητο το 2004. Στη συνέχεια αγωνίστηκε τρία χρόνια στον Πανιώνιο, με τον οποίο έγινε γνωστός και κλήθηκε στην εθνική ελπίδων, με την οποία αγωνίστηκε σε 24 ματς και πέτυχε 9 γκολ από το 2006 ως το 2008. Ακολούθως έπαιξε στον Εθνικό Αστέρα (δανεικός), στον Άρη Θεσσαλονίκης και στη Δόξα Δράμας πριν επιστρέψει το 2012 στον Πανιώνιο. Τη σεζόν 2012-13 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 γκολ, συντελώντας στην παραμονή του στην Α΄ Εθνική. Φέτος κάνει ακόμη καλύτερη χρονιά αφού σε 17 αγώνες έχει ήδη βάλει εφτά γκολ. Είναι 27 χρονών ενώ είναι κοινό μυστικό πως είναι φίλα προσκείμενος στην ΑΕΚ και πρόσφατα κέρδισε θετικότατα σχόλια των φίλων της ΑΕΚ για το μήνυμα που έστειλε στον Μιχάλη Παυλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα