Ο Καραγκούνης για τον Πέτριτς

09:09 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Καραγκούνης υπήρξε συμπαίκτης με τον Μλάντεν Πέτριτς στην Φούλαμ και με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Κροάτη επιθετικού στον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως πρόκειται για έναν παίκτη είναι πολύ καλός και μέσα στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Καραγκούνης στην εφημερίδα SPORTDAY
- Για την μεταγραφή του Πέτριτς: "Είναι μια σπουδαία μεταγραφή. Πρόκειται για εξαιρετικό

επιθετικό, που είναι πολυτέλεια και για τον Παναθηναϊκό και για το ελληνικό πρωτάθλημα να τον έχει αυτή την εποχή. Θα κάνει την διαφορά, μόλις βρει ρυθμό, διότι είχε ένα διάστημα απουσίας".
- Για τα χαρακτηριστικά του Κροάτη επιθετικού: "Πρόκειται για έναν επιθετικό που δεν είναι πολύ καλός μόνο μέσα στην περιοχή, όπου βάζει γκολ, αλλά είναι εξαιρετικός και γύρω από την περιοχή. Είναι πολύ ποιοτικός με την μπάλα, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι ομαδικός παίκτης και είναι εκρηκτικός στα πρώτα μέτρα".
- Για τις συζητήσεις που είχαν οι δυο τους λίγο πριν ο Πέτριτς αναχωρήσει για Αθήνα: "Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και του είπα ότι έκανε μια πολύ καλή επιλογή. Του είπα ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και πως θα τον λατρέψει ο κόσμος. Έχει μεγάλη όρεξη για να παίξει μπάλα και περιμένει πώς και πώς να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα".
- Για το αν πιστεύει πως ο Πέτριτς θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα στημένα: "Σίγουρα. Έχει πολύ καλά στημένα. Θα το δείτε. Οι εκτελέσεις φάουλ είναι εξαιρετικές με το αριστερό και στέλνει την μπάλα όπου θέλει. Γενικά, όταν βρεθεί σε θέση βολής σουτάρει με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Θα κάνει ωραία πράγματα στην Λεωφόρο, θα ενθουσιάσει τον κόσμο και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα".
- Για το δίδυμο Πέτριτς-Μπεργκ: "Εξαιρετικοί επιθετικοί και οι δυο και το καλό είναι ότι έχουν παίξει μαζί και στο Αμβούργο και είναι μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, που θα έχει και τους δυο. Θα κάνουν την διαφορά. Θα κάνουν εύκολη υπόθεση το γκολ για τον Παναθηναϊκό".

Keywords
Τυχαία Θέματα