Ντι Μαρία: Μια φυσική κίνηση που κάνει κάθε άντρας

08:31 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στο στόχαστρο κριτικής βρέθηκε ο Άνχελ Ντι Μαρία για την χειρονομία του, έπιασε τα γεννητικά του όργανα, κατά την στιγμή της αλλαγής του στο παιχνίδι με την Θέλτα και ενώ οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης τον αποδοκίμαζαν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως επρόκειτο για μια... αντρική κίνηση και ζήτησε συγγνώμη σε όποιον προσβλήθηκε από την ενέργεια του.
Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Άνχελ Ντι Μαρία τόνισε: "Δεν είχα στόχο τους φιλάθλους ή τον προπονητή. Ήταν μια φυσική κίνηση που κάνει κάθε άντρας, ειδικά μετά από

τρέξιμο. Αλλά αν ο κόσμος προσβλήθηκε από αυτήν, τότε απολογούμαι. Ήταν μια φυσική κίνηση, δεν την απηύθυνα σε κανέναν συγκεκριμένα. Στην τηλεόραση φαίνεται ότι απλά το έκανα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και δεν ήταν ότι κράτησε πολύ. Αλλά σε όποιον προσεβλήθη από αυτό, συγγνώμη. Ειλικρινά, δεν εννοούσα τίποτα με αυτό".
Στην συνέχεια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε την Ρεάλ Μαδρίτης που του έδωσε το βήμα για να τοποθετηθεί και κατέληξε λέγοντας το εξής: "Θα ξεχάσω αυτό το συμβάν. Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος. Δουλεύω το ίδιο σκληρά και ο προπονητής πιστεύει σε εμένα. Πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι ώστε να είμαι σε καλή κατάσταση στο τέλος της σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τρόπαια".

Keywords
Τυχαία Θέματα