Πάει για Μπερμπάτοφ η Λάτσιο

18:01 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

Οι «λατσιάλι» θέλουν να προσθέσουν άλλο ένα δυνατό όνομα στην γραμμή κρούσης τους και μετά τους Τζιμπρίλ Σισέ και Μίροσλαβ Κλόζε, να βάλουν ακόμα έναν επιθετικό με... φονικό ένστικτο στην φαρέτρα τους. Η πραγματοποίηση πάντως μίας τέτοιας μετεγγραφής -όσο κι αν επιμένουν τα ιταλικά δημοσιεύματα- μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Αυτό γιατί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει εκφράσει την επιθυμία να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη (λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) γι' ακόμα ένα χρόνο. Παράλληλα υπάρχει και η δήλωση του μάνατζερ του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, Έμπιλ Ντάβτσεφ

ότι ο πελάτης του επιθυμεί να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που φυσικά δίνει ακόμα λιγότερες πιθανότητες στην πραγματοποίηση μίας τέτοιας μετεγγραφής.
Βέβαια αυτό που προσθέτουν τα ρεπορτάζ απ' τη Ρώμη είναι ότι η Λάτσιο προτίθεται να προχωρήσει ακόμα και σε μία ανταλλαγή του Μίροσλαβ Κλόζε, ώστε να δελεάσει την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», μία παράμετρος που αν μη τι άλλο είναι ικανή ν' αλλάξει τα δεδομένα. Παράλλληλα οι «λατσιάλι» φαίνονται διατεθειμένοι ακόμα κι αν δεν προχωρήσει το deal κατά τη μετεγγραφική περίοδο που διανύουμε, να επανέλθουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα