Οι πρώτες συζητήσεις με τον Κυριαζή

17:32 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Αδαμίδη, αποκαλύφθηκε ενδιαφέρον από Έλληνα επιχειρηματία, που το επόμενο διήμερο έχει δεσμευτεί ότι θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το aek365 έφερε στο φως της δημοσιότητας, κατά αποκλειστικότητα, το όνομα της εταιρίας αλλά και ποιος είναι ο άνθρωπος που την εκπροσωπεί, με τον πρόεδρο της

ΑΕΚ να επιβεβαιώνει μάλιστα αυτή την πληροφορία. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι συζητήσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες και ο Θεοδόσιος Κυριαζής ενημερώθηκε πλήρως για τα οικονομικά της ΠΑΕ, που λίγο πολύ τα γνωρίζει, αφού ενημερώνεται και από τον Τύπο.

Συγκεκριμένα έγραφα δεν έχει πάρει στα χέρια του, αλλά όπως του έχουν αναφέρει από την διοίκηση το ύψος των χρεών φτάνει τα 35 εκατ. ευρώ. Αυτό δηλαδή το οποίο λένε σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα, ο κ. Κυριαζής γνωρίζει πως για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών χρειάζεται να καταβάλει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, ενώ στις μέχρι τώρα συζητήσεις δεν έχει αναφερθεί πουθενά κάποια απαίτησή του για αποπληρωμή των χρεών, από τους πρώην μετόχους. Ισχύουν ουσιαστικά τα δεδομένα που υπήρχαν και στην περίπτωση Ξενιάδη, όπως και με όλες τις άλλες εταιρίες που συζήτησε η διοίκηση. Εφόσον λοιπόν καταθέσει το επόμενο 48ωρο την επίσημη προσφορά, τότε θα μπορεί να πάρει στα χέρια του τα βιβλία της εταιρίας και αν το χρέος είναι ίδιο με αυτό που του έχει αναφέρει η διοίκηση, τότε (όπως ο ίδιος έχει τονίσει στις συζητήσεις) θα προχωρήσει. Ειδάλλως θα αποσύρει την πρότασή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα