Οζίλ: Θέλουμε τελικό

14:17 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο χθεσινό προημιτελικό κόντρα στην Ελλάδα στο Γκντανσκ, ο Μεσούτ Οζίλ με την απόδοση του αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και κατά την παραλαβή του βραβείου από τον Κριστιάν Καρεμπέ υπογράμμισε πως στόχος της Γερμανίας είναι να φτάσει στον τελικό του EURO 2012

που θα γίνει σε οκτώ μέρες στο Κίεβο.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Δεν έχει τόση σημασία αν θα αντιμετωπίσουμε την Ιταλία ή την Αγγλία. Εκείνο που θέλουμε είναι να περάσουμε στον τελικό. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας".
Για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα, ο Οζίλ δήλωσε: "Το πρώτο παιχνίδι μου δεν ήταν τόσο καλό, αλλά σήμερα νομίζω ότι έπαιξα πολύ καλά, η ομάδα με στήριξε και έδειξα τις δυνατότητες μου. Τα πήγα καλά, αν και δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά ολόκληρη η ομάδα".
Από την μεριά του ο Κριστιάν Καρεμπέ που βράβευσε τον MVP Μεσούτ Οζίλ είπε: "Ήταν πολύ εύκολο να επιλεγεί, αφού έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας παίκτης-πλέι μέικερ και κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα