Ούτε ένα ευρώ η Πατσούκα για Καστίγιο

16:23 3/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Πατσούκα ενδιαφέρεται, ως γνωστόν, για τον Νέρι Καστίγιο με τον πρόεδρο της ομάδας να στηρίζεται στην στενή σχέση που έχει ο Μεξικανός επιθετικός με τον προπονητή της ομάδας Ούγκο Σάντσεζ για να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δώσει ούτε ένα ευρώ στον Άρη και στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Σε δηλώσεις του στο ESPN, ο πρόεδρος της Πατσούκα, Χέσους Μαρτίνεζ, τόνισε: "Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τον παίκτη. Τώρα όλα εξαρτώνται από τον

ίδιο και τις ομάδες του. Τώρα πρέπει να δουλέψουν αυτός και ο εκπρόσωπός του με τις ομάδες τους. Εμείς περιμένουμε πλέον να μας πει ο Νέρι πώς πάνε οι διαπραγματεύσεις. Αν λυθεί το πρόβλημα, θα υπογράψει μαζί μας. Κάναμε μια πρόταση ανάλογη της περίστασης. Ο παίκτης θέλει να παίξει στο Μεξικό, όπως και εμείς. Είναι διεθνής παίκτης, τον πιστεύουμε όπως και ο Ούγκο Σάντσεζ. Πραγματικά καταβάλλουμε προσπάθεια να τον φέρουμε, γιατί δεν είναι φθηνός. Δεν πρόκειται να σπάσουμε την αγορά για έναν παίκτη. Κάναμε μια προσφορά που μπορούμε να τηρήσουμε, ο ίδιος θέλει να έρθει γιατί υπάρχει και ο Ούγκο".

Keywords
Τυχαία Θέματα