Οταν έχεις πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά ξέρεις να... γελοιοποιείσαι

12:27 13/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μέγα θέμα τόσο στην εφημερίδα πρωταθλητής όσο και στο σάιτ olympiakos24 προσπάθησε να κάνει η ερυθρόλευκη προπαγάνδα ένα λάθος που έκανε πάνω στο άγχος του ο διαιτητής του αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου μεταξύ ΑΕΚ και ΑΟ Περιστερίου. Συγκεκριμένα τα... λαγωνικά του Πειραιά ανακάλυψαν στο φύλλο αγώνος που περιέργως αλλά όχι.. ανεξήγητα κατέληξε στα χέρια τους ένα λάθος που είχε διορθώσει ο ίδιος ο διαιτητής του αγώνα κ. Βάτσιος στο φύλλο αγώνος. Μάλιστα το

σάιτ έχει λάθος το όνομα του Καλογέρη γράφοντας τον Καλιγέρη ενώ η εφημερίδα γράφει ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ένας παίκτης που εδώ και ενάμιση χρόνο είναι τραυματίας οπότε και... δολοφονία να είχε κάνει η ποινή του θα είχε εκτιθεί ενώ φυσικά δικαίωμα συμμετοχής είχε και ο Καζβιρόπουλος που έπαιξε τελικά. Οπως βλέπετε στο φύλλο αγώνος που αναδημοσιεύουμε από το προεδρικό σάιτ του Ολυμπιακού που κατάφερε να το βρει παρότι δεν είναι από αγώνα του ΟΣΦΠ υπάρχει πράγματι διόρθωση. Μάλιστα η διόρθωση έγινε με επισήμανση που έκανε η ίδια η ΑΕΚ γιατί ο διαιτητής όταν του παραδόθηκαν τα δελτία από το άγχος του έκανε λάθος και αντί να γράψει το τελευταίο από τα πρώτα 18, που είναι πάντα η αποστολή της ομάδας και μάλιστα χωρισμένη από τα υπόλοιπα δελτία με ένα κίτρινο χαρτί, έγραψε το τελευταίο από τα 34 δελτία που έχει στο ντοσιέ της η ΑΕΚ δηλαδή του Αινεία Καλογέρη που θα είναι εκτός απόστολής, δυστυχώς για άλλους 2-3 μήνες το λιγότερο λόγω σοβαρού τραυματισμού. Οταν λοιπόν είπε ότι η τρίτη αλλαγή της ΑΕΚ ήταν Καλογέρης αντί Κορδέρο οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ στα αποδυτήρια του είπαν ότι έκανε λάθος, το παραδέχτηκε μπροστά σε όλους, επόπτες και εκπροσώπους Περιστερίου, και το διόρθωσε με την συναίνεση όλων για αυτό άλλωστε δίπλα στην διόρθωση είναι όλες οι υπογραφές όπως βλέπετε στην φωτογραφία που δημοσίευσε το προεδρικό σάιτ του Ολυμπιακού.

Με λίγα λόγια από το θέμα - μίκι μάους προκύπτουν δύο συμπεράσματα. Ο ΟΣΦΠ ασχολείται μόνο με την ΑΕΚ με κάθε ευκαιρία ψάχνοντας παντού αφορμές χωρίς να νοιάζεται αν εκτίθεται. Το δεύτερο συμπέρασμα είναι πως αν έχεις πάρει, αν και δήθεν ομάδα της... λεβεντιάς, πρωτάθλημα στα χαρτιά τότε βλέπεις παντού σκάνδαλα και παραβάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα