Βγήκαν πιστόλια σε οπαδικό επεισόδιο στο Παγκράτι!

11:07 13/10/2013 - Πηγή: AEK365

Τα χειρότερα φαίνεται πως ήρθαν στον χώρο του ανεξέλεγκτου χουλιγκανισμού αφού όπως αναφέρει το gazzetta.gr οι πυροβολισμοί που έπεσαν λίγο μετά τις 6 το πρωί σε νυχτερινό μαγαζί στο Παγκράτι είχαν σχέση με σύγκρουση μεταξύ οπαδών! Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 23χρονος που μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» έχει τραυματιστεί από πυροβολισμούς και οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αιτία της διένεξης ήταν οπαδική κόντρα ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

και του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομια, ομάδα 7-8 οπαδών του Παναθηναϊκού έφυγαν από του Ζωγράφου και πήγαν στο κλαμπ, Σιδεράδικο, αναζητώντας οπαδούς του Ολυμπιακού.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τους έβγαλαν έξω και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας απο αυτούς έβγαλε πιστόλι Τοκάρεφ 7,65mm και πυροβόλησε στην κοιλιά τον 23χρονο πορτιέρη, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς".

Στο σημείο βρέθηκε και ταυτότητα μέλους αθλητικού σωματείου. Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής σε συνεργασία με το τμήμα αθλητικής βίας.

Στον τόπο του επεισοδίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποίησαν 10 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ύποπτος θεωρείται ένας άνδρας από την Αλβανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα