Πολλοί οι «μνηστήρες» για Κάτσε

10:18 13/10/2013 - Πηγή: AEK365

Άντερλεχτ, Νάπολι, Κιέβο και Έβερτον φέρονται να είναι ανάμεσα στις ομάδες που καλοβλέπουν την απόκτηση του Εργκίς Κάτσε.
Ο Αλβανός μέσος βρέθηκε στο προσκήνιο τις προηγούμενες εβδομάδες λόγω του γνωστού παραστρατήματος με τη μπλούζα του UCK, ωστόσο Ιβάν Σαββίδης και Χουμπ Στέφενς δείχνουν διατεθειμένοι να του δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία.
Παρ' όλα αυτά το μέλλον του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο ποσοστό από την αντιμετώπιση που θα έχει ο νεαρός μέσος από τον κόσμο κατά την επιστροφή του στην ομάδα.
Αν κριθεί ότι πλέον

δεν μπορεί να «σταθεί» στον ΠΑΟΚ λόγω μη αποδοχής από τους φιλάθλους, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί, με αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης να τον έχουν στο στόχαστρό τους.
Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ενδιαφέρον της βελγικής Άντερλεχτ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες τον παίκτη παρακολούθησαν την περασμένη Παρασκευή στο ματς Αλβανίας - Ελβετίας στα Τίρανα και εκπρόσωποι από ιταλικές ομάδες και την αγγλική Έβερτον.
Συγκεκριμένα, από Ιταλία - όπου ο παίκτης έχει «διαφημιστεί» από τον Ιταλό ομοσπονδιακό της Αλβανίας Τζιάνι Ντε Μπιάζι αλλά και τον συμπατριώτη του παίκτη της Λάτσιο Λορίκ Τσάνα - φέρονται να βρέθηκαν στις εξέδρες του «Κεμάλ Στάφα» οι Ρικάρντο Μπιγκόν και Τζιοβάνι Σαρτόρι, αθλητικοί διευθυντές των Νάπολι και Κιέβο αντίστοιχα.
«Κατάσκοπο» στο γήπεδο για τον Κάτσε φέρεται να είχε επίσης και η Έβερτον που φαίνεται να μπαίνει στο προσκήνιο για τον μέσο του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα