«Όσο έχεις εμένα...»

10:33 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Bάζουμε κάτω τα δεδομένα: Μία ομάδα με προσωρινή διοίκηση, χωρίς μετόχους, χωρίς γήπεδο, χωρίς λεφτά, με ρόστερ που δεν αποτελεί... όνειρο κάθε ΑΕΚτζή, με την ΑΕΚ τελευταία, με τόσα προβλήματα, με το ένα, με το άλλο, με τα πολλά αρνητικά, αλλά και την οικονομική κρίση που μαστίζει τον ελληνικό λαό... Κι όμως ο λαός της ΑΕΚ στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της είναι εκεί! Φωνάζει "παρών" και αποδεικνύει για πολλοστή φορά πόσο ξεχωριστός είναι.
Στο χθεσινό ματς με τον Πλατανιά

κόπηκαν 8.826 εισιτήρια. Συμψηφίζοντας και τις προσκλήσεις, που πάντα δίνονται στα παιχνίδια, πάνω από 10.000 κόσμου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ. Και δεν είναι η πρώτη φορά φέτος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από 8 αγωνιστικές, τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια εκ των οποίων κανένα δεν μπορεί να θεωρηθεί εμπορικό (άντε ίσως αυτό με τον Άρη) και κανένα ντέρμπι η Ένωση είναι τρίτη στο μέσο όρο εισιτηρίων με 9.696 ανά αγώνα!

Την ίδια στιγμή πρώτος είναι ο Ολυμπιακός με 17.679 εισιτήρια μέσο όρο σε τέσσερα επίσης παιχνίδια, κάτι λογικό καθώς οι "ερυθρόλευκοι" και δικό τους γήπεδο έχουν και χρήματα και πολλά... Δεύτερο στη σχετική κατάταξη είναι ο ΠΑΟΚ, με όχι και τόσο μεγάλη διαφορά από το μέσο όρο της ΑΕΚ. 11.651 κατά μέσο όρο κόβουν στην Τούμπα, έχοντας όμως βγάλει δύο ντέρμπι με Άρη και ΑΕΚ!

Όταν η ΑΕΚ λοιπόν πέρυσι έκλεισε τη σεζόν με μέσο όρο 7.318 εισιτήρια και φέτος χωρίς να έχει δώσει ακόμα κάποιο ντέρμπι έχει 9.696 εισιτήρια, είναι δεδομένο ότι αυτός ο αριθμός και μπορεί και θα ανέβει...

Keywords
Τυχαία Θέματα