Η... ανάσταση και ο Λίνεν

09:33 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Πρώτο θέμα έχει η εφημερίδα τη νίκη της ΑΕΚ, έχοντας ως τίτλο: "Ο Λίνεν... σώζει". Η SD στέκεται στον προπονητή και σημειώνει: "Αυτός ο Γερμανός ήρθε για... καλό σκοπό, εμπνέει σιγουριά και διώχνει τα μαύρα σύννεφα. Σεφτέ στις νίκες έκανε η Ένωση με μαχητικό πνεύμα, πίστη και οργάνωση στο παιχνίδι της. Ο Φούντας το γκολ που "κέρασε" ο Γκερέιρο, τον οποίο ο Βλάχος κρατούσε παροπλισμένο. Στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών μετά το τέλος του ματς

ο Λίνεν για να "φτιάξει" κλίμα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "Ανάσταση" κάνει λόγο η εφημερίδα τονίζοντας με νόημα ότι η χθεσινή νίκη ήρθε "με μάγο Γκερέιρο και γίγαντα λαό". Επιπλέον η ΩΡΑ σημειώνει: "Κλειδί ο Κορδέρο στην επανάληψη, ανέβασε το παιχνίδι προς την αντίπαλη περιοχή με πολλή πίεση και "κλεψίματα" της μπάλας. Εκπληκτικός ο Γκερέιρο, μπήκε στο 58' και στο 66' κέρδισε το ματς μόνος του, με ατομική προσπάθεια για... όσκαρ και σούπερ ασίστ στον σκόρερ Φούντα. Ο Λίνεν που ακόμα μαθαίνει την ομάδα, έκανε πιο ορθόδοξο το σχήμα με τον Γκερέιρο στον άξονα και τον Λαγό να περνάει αριστερά, όταν έβγαλε τον Παπαδημητρίου. Μπορούσε κι άλλα γκολ η ΑΕΚ μετά το 60'". Όσον αφορά τα διοικητικά η εφημερίδα σημειώνει: "Σήμερα έρχεται η Seymour Pierce. Στη χώρα μας υψηλόβαθμα στελέχη του επενδυτικού ομίλου, για τις τελευταίες διαβουλεύσεις με την πλευρά Βιντιάδη και τον καταρτισμό του τελικού πλάνου. Αναχωρούν την Τετάρτη, μέσω ανακοίνωσης θα ενημερώσει ο Έλληνας εφοπλιστής για τις προθέσεις τους".

GOAL

Με αφορμή και τη χθεσινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η εφημερίδα τη... συνδυάζει με τη νίκη της ΑΕΚ και τονίζει: "ΟΧΙ, δεν θα... ΦΟΥΝΤΑ - ΡΩ". 1η νίκη για την Ένωση στο πρωτάθλημα, ο μικρότερος σκόρερ της ΑΕΚ έγινε ο 17χρονος Ταξιάρχης Φούντας"

Keywords
Τυχαία Θέματα