Όρθιος στην Τρίπολη ο ΠΑΟ

21:28 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 13η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης

Με βαθμό έφυγε από την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα. Οι "πράσινοι" μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή και παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Αστέρας μόλις

στο 7ο λεπτό είχε δοκάρι μετά από σουτ του Μάσα. Στο 14' ο Στιλ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Γιαννιώτα. Έξι λεπτά μετά ο Άγγλος γκολκίπερ είπε "όχι" και σε τετ α τετ με τον Πάρα. Ο Μπεργκ στο 21' έφευγε μόνος του με τον Κοσίσκι όταν ο επόπτης σήκωσε λανθασμένα τη σημαία. Στο 30' ήρθε το γκολ όταν μετά από ωραία ενέργεια του Ζέκα ο Λαγός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αστέρας όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 36' ο Σανκαρέ έπιασε την κεφαλιά, ο Στιλ έβαλε λάθος τα χέρια του και έγινε το 1-1. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο γκολκίπερ του ΠΑΟ με διπλή επέμβαση κράτησε το σκορ.

Ο Αστέρας μπήκε πιο καλά στο δεύτερο μέρος. Απείλησε στο 51' με τον Γιαννιώτα και είχε φάση οκτώ λεπτά μετά με τον Φερνάντες. Ο Μπεργκ στο 61' έβγαλε σε ιδανική θέση τον Πέτριτς που πλάσαρε πάνω στον Κοσίτσκι. Με τη συμπλήρωση των 90' ο Νάνο είχε ένα σουτ που "αναχαίτισε" εύκολα ο γκολκίπερ του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. (Στ. Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Γιαννιώτας (64'Μπαντιμπαγκά), Πάρα (70'Μπαράλες), Φερνάντες (80'Παντελιάδης), Μάσα.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες (69'Μπούι), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (55'Μπαϊράμι), Πέτριτς (75'Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα