«Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα»

21:04 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Καπετάνος που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως ήταν δίκαιη η επικράτηση απέναντι στον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος. «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην καλύτερη και πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος αλλά δείξαμε πως μέσα στην έδρα μας δύσκολα μας αντιμετωπίζει κάποιος αντίπαλος,. Παίξαμε πολύ καλά δεν αφήσαμε χώρους στον ΠΑΟΚ που δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Δίκαια κερδίσαμε».
Στόχος η 6αδα

«Και στα προηγούμενα ματς αν και σκοράραμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες και το γκολ έλειπε. Σήμερα (σ.σ. χθες) ήρθαν και τα γκολ, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, θέλαμε το παιχνίδι και αρχίζουμε έστω και καθυστερημένα να κοιτάζουμε τους στόχους που είχαμε θέσει αρχικά, δηλαδή την εξάδα».
Τώρα βαθμούς και στα εκτός έδρας
«Στην έδρα μας είμαστε πολύ καλοί. Πρέπει να δουλέψουμε λίγο περισσότερο στα εκτός έδρας, όπου αν πάρουμε βαθμούς θα πάμε πολύ καλύτερα. Αν και είχα κάνει καλά παιχνίδια, η μπάλα δεν έμπαινε. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ αλλά πιστέψτε με το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί».
Από τους καλύτερους προπονητές
«Πιστεύω πως έχουμε έναν από τους τρεις καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Έχει αλλάξει τα πάντα στην ομάδα, προσπαθεί να αλλάξει τη νοοτροπία, το στυλ παιχνιδιού. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ακόμα και στις ήττες που είχαμε ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα