«Έχω μυστικό πλάνο για τον Ολυμπιακό»

20:15 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος πως η Μάλμε θα κερδίσει τον Ολυμπιακό στην Αθήνα εμφανίστηκε ο προπονητής του Σουηδικού συλλόγου, Άνγκε Χαρέιντε.

Ο τεχνικός της Μάλμε τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει πίεση αυτό το καιρό στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα μυστικό πλάνο για το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ δήλωσε πως είδε όλο το παιχνίδι με

τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Έχω το δικό μου μυστικό πλάνο για το παιχνίδι. Έχω ένα μικρό μυστικό το οποίο μάλλον θα χρησιμοποιήσω στο ξεκίνημά του για να φτάσουμε στη νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έκανα πολλές σκέψεις πάνω σε αυτό πριν πάρω την απόφασή μου. Θα δούμε πως θα πάει στις τελευταίες προπονήσεις και τον τρόπο που θα εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι κάπως πιεσμένος. Φαίνεται αυτό στο παιχνίδι του. Έχασε από τον ΠΑΟΚ και ξέρω πως σε αυτήν την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον φτάσει ή να τον ξεπεράσει στην βαθμολογία. Νιώθει διαρκώς το... πρέσινγκ και μπορεί να υπάρχει και μία ανασφάλεια στην ομάδα. Όλα αυτά όμως δεν θα μετρήσουν για την Τρίτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα