Όρθια και στη Νέα Σμύρνη η Καλονή

19:11 2/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 27η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΟΝΗ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Παπαπέτρου

Με βαθμό έφυγε από τη Νέα Σμύρνη η Καλονή όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανιώνιο.

Μέτριο το πρώτο μέρος με τον Πανιώνιο να ξεκινά καλά και να απειλει στο 17' με τον Κολοβό που βγήκε απέναντι από τον Χογκ αλλά πλάσαρε

πάνω του. Η Καλονή είχε ένα καλό σουτ με τον Λεοζίνιο στο 39' ενώ τρία λεπτά μετά ο Λάζνικ έπιασε την κεφαλια αλά δεν βρήκε στόχο. Τελευταία φάση στο ημίχρονο αυτή του 43' όταν ο Περόνε έκανε το σουτ αλλά ο Ανέστης με ωραία επέμβαση του είπε "όχι".

Στο 54' της επανάληψης ήρθε το γκολ για τον Πανιώνιο όταν ο Χογκ έδιωξε το σουτ του Αραβίδη με την μπάλα να στρώνεται στον Κολοβό ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα η Καλονή ανέβηκε. Απείλησε με τον Περόνε στο 59' και στο 70' ισοφάρισε με κεφαλιά του Αναστασιάδη. Στις καθυστερήσεις ο Λάζνικ επιχείρησε να σκοράρει με κόρνερ αλλά ο Χογκ έδιωξε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός, Λάζνικ, Παντίδος, Μητρόπουλος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Γιάννου (46'Αραβίδης).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ. Ματζουράκης): Χογκ, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Ποντάνι, Καλτσάς, Λεοζίνιο (78'Φαρία), Γιονάν, Μανούσος (87'Φουρλάνος), Περόνε (75'Ζος)

Keywords
Τυχαία Θέματα